Axamo

Dag 3 på semestern och jag börjar känna att jag kommit ned i varv. Det brukar ju ta ungefär en vecka innan man har bromsat tempot :) Idag startade jag och Rasmus dagen med en promenad i värmen och sedan åt vi en gos frukost. Sedan har vi fixat ärenden på stan, solat och packat lite inför Öland som vi åker till imorgon. Kvällen har spenderats med våra kära vänner Bahhar och Fredrik! Vi hämtade upp dom strax innan kl 17 och så åkte vi till Axamo och hade picknick och spelade yatsy. Innan vi skulle åka hem tog vi ett dopp i sjön, och i samma stund så började det ÖSregna haha, men det var rätt skönt att bada i regn. Nu är vi hemma igen och jag har duschat och ska se ett avsnitt av någon serie :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>