Veckan

Tomt här inne sedan i måndags. Så vad har hänt mer i veckan?

Tisdag: Jag tränade med Ellen och Jossan efter jobbet (herre Gud så skönt det var att springa av sig ett par kilometer!). Sedan strejkade jag och Joss det fina vädret och bäddade ner oss i min soffa och såg på film The tale. Mys.

Onsdag: Jag tog en morgonpromenad runt sjön innan jobbet. Jag hade det första riktiga mötet på flera veckor innan jag begav mig hem och gjorde ingenting. Såg på Suits och bakade focaccia.

Idag: Så skönt att träna på lunchen och få eftermiddagen fri. Nu har jag tagit ett topp i Rocksjön och solar en timme, strax ska jag cykla iväg och hämta ut posters jag beställt. Kvällen blir luuugn <3

Bild: Tisdagens kvällis.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>