Perfekt helg

Denna helgen har varit fullspäckad med härliga saker, så det gör inte så mycket att jag är lite trött idag :) här kommer en sammanfattning:

Fredag: Som jag har skrivit firade vi Ellen med alla vänner, respektive och barn på kolonin i strålande sol och tjusiga bakverk från Bernards.

Lördag: Efter att jag hängt på stranden mötte jag upp Erica och vi gick vidare till Bryggan för lunch med Bahhar. Jag åt halloumisallad och sedan blev det glass till efterrätt. Vädret var på topp så eftermiddagen spenderades på en filt i friaredalen med cider och musik. På kvällen gjorde vi pizza och gick ut en sväng.

Söndag: Vid 10.30 åkte jag bort till tjejerna som sovit hoa Bahhar för brakfrukost. Våfflor, rostat bröd, vattenmelon you name it. Vidare till Ellen för födelsedagsfirande, lunch och fika på balkongen. Sista stoppet för dagen var hemma hos Jossan och Mattias. Vi kollade på VM-finalen och åt en sån god pestopasta och chokladbollskladdkaka till efterrätt, MUMS!

Är mätt och lycklig efter den här helgen :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>