The week

HEJ! Veckan började lite segt men vände någonstans i mitten och ser nu ut att sluta på topp! Denna veckan har jag bland annat sprungit två rundor i Axamo, ätit årets första utelunch med kollegorn och köpt första paret jeans på många år (!). Det är bröt att tillägga att den sista joggingrundan sprangs i shorts :) Vädret ser dock ut att vända imorgon så idag gäller det att ta tillvara på solen!

Sommarbilder <3

Idag kommer Erica hit och stannar tills imorgon och jag och Bahhar ska visa upp Jönköpings finaste sida :) Dessa två fina lärde jag känna på mitt förra jobb och de blev mins bästa vänner i Växjö. Det är så roligt att B också bor i Jkpg nu och att E inte heller är så långt bort. Puss!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>