Besök

I helgen hade vi finbesök av Jonas och Sanna från Växjö. På lördagskvällen tog vi med dom till Tokyo 18 som varken jag eller R prövat tidigare, och vi blev positivt överraskade! Maten var fantastisk, vinet supergott och drinkarna outstanding. Vi äter inte ute så ofta så det är himla roligt när ett restaurangbesök blir så bra! Efter middagen gick vi hem till oss för efterrätt.

Annars har helgen varit relativt lugn men lite träning har hunnits med. I lördags sprang jag 4,7:an på Axamo och i söndags gick jag och Rasmus en lång promenad.

Bild från lördagsjoggen.

Idag är det måndag och jag började dagen med ett pass på gymmet med fokus på ben. Nu ikväll har jag och Rasmus tagit en promenad och nu ska vi strax se på Biggest Loser :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>