En vecka sedan…

Förra söndagen efter att jag hade tränat med Ellen och Nikki så var det dags för Emmas babyshower. Hon hade inte förstått någonting alls och blev överraskad när ett gäng tjejer hoppade fram och ropade ”surprise!” Haha :)

Vad har hänt denna vecka? Veckan har varit rätt lugn men i onsdags blev vi bjudna på finmiddag hemma hos Bahhar och Fredrik. SÅ trevligt!

Helgen då? I fredags tog vi det bara lugnt, åt kvällsmat och såg på film; Hacksaw Ridge som faktiskt var väldigt bra. I lördags var vi en sväng på loppis, hämtade lite grejer hemma hos pappa och fixade här hemma. På kvällen kom Jossan och Mattias över på våfflor och filmmys. Vi var ju tvungna att inviga vår övervåning som nu är ”klar” :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>