Happy Easter!

Mysig kväll med Jossan och Mattias i fredags, som alltid. Vi gjorde Hamburg-research och lyckades hitta både ett frukost- och middagsställe och några barer. Ser så mycket fram emot vårens resor!

Igår var det lördag och jag och Rasmus startade dagen på gymmet där jag sprang intervaller på löpbandet. Det är så skönt att hålla i träningen sådana här helger när man äter så mycket :) Vi hann få ett snabbt besök av Rasmus föräldrar och syster som hade vägarna förbi innan vi begav oss till pappa och Carin för påsklunch. På kvällen åt vi tacos och slappade framför en film.

Jag bakade även focaccia.

Söndag. Så skönt att halva ledigheten är kvar. Nu har jag ätit frukost och sett på ett avsnitt Vår tid är nu. Om cirka en timme möter jag upp Ellen på gymmet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>