Långledighet

Igår firade jag och Rasmus in långledigheten med middag på Tegel. De har ett koncept som heter ”En kul kväll” som innebär att man får in ett gäng smårätter som köket själv väljer, sedan varmrätt och något litet till efterrätt. Vi åt bland annat högrev, falafel och fisk och allt var så gott! Når vi kom hem monterade Rasmus ihop vår soffa som hade kommit tidigare på dagen :)

Så här startade jag min morgon, kaffe och Black list. Sedan begav jag mig till gymmet…

… brände av cirka 5,5 kilometer på bandet. Svettigt och härligt!

I eftermiddags fick vi fikabesök av mamma och Sigge och nu är vi hemma hos Jossan och Mattias. De gör hemgjorda hamburgare till oss :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>