Godmorgon lördag och nattgäster

Godmorgon! Som småbarnsförälder är det tidigt uppvaknande som gäller. Skämt åsido. Tidigt igårkväll kom R’s kompis Jocke med sina två barn hit, och lite senare kom Josse med tåget från Sthlm. De ska till Sälen och tänkte det var en bra idé att göra ett litet stopp på vägen för att minska ner bilresan. Trevligt tyckte vi! Igår slängde vi ihop en carbonara och åt glass i stora lass till efterrätt, det uppskattades av treåringen :) Nu har vi vaknat och ska strax duka fram frukost till oss och våra nattgäster. När de har åkt ska jag och R träna och åka en sväng till Ikea.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>