Girls weekend

Här kommer en sammanfattning av min helg:

I fredags skålade jag och R in helgen med ett iskallt glas riesling.

Till middag blev det libanesisk mat från Samboosak. Vi köpte flera olika tapas och delade på och det var riktigt gott!

Lördagen började med en förmiddagsfika på Stuk. Både Carro och Annie var i stan så vi + Jossan hade bokat in en riktigt tjejhelg. När man har mycket att ta igen och prata om så springer tiden iväg, så fikan blev till lunch..

Framåt eftermiddagen begav vi oss till Elmia och chokladmässan! Vi hade höga förväntningar och blev nog lite besvikna, så efter ett tag åkte vi.

Hemma hos Jossan laddade vi upp med kaffe, choklad och c-vitamin. Här blev det häng och prat i soffan ett tag innan vi satte igång att laga middag.

Skål! Vi lagade fish taco och till efterrätt bärpaj med knäckigt täcke. Mums!

På söndagen vaknade både jag och R tidigt så vi begav oss till gymmet. Jag ställde mig på crosstrainern i 45 minuter och passade på att prata med Erica under tiden. Hem för en dusch och sedan mötte jag upp tjejerna igen för frukost på Bryggan och en sväng på stan innan vi sa hejdå för denna gång.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>