One week ago

Jösses, nu har det gått en vecka sedan jag skrev sist. Tiden går fort! Igår var jag iväg på utbildning hela dagen och idag är det kontorsjobb. Vad hände i helgen då?

Min fredag började med intervjurace på work och kvällen…

… bjöd på myskväll deluxe med Ellen, Lollo och Ida. Varför gör man inte sådant oftare?!

Lördagen startade jag och Rasmus på gymmet. Jag gjorde ett egenkomponerat benpass som jag fortfarande har grym träningsvärk efter..

Vid lunchtid kom denna filur och resten av min familj över på inflyttnings/födelsedagslunch (Rasmus). Vi bjöd på en halloumi/pasta/sallad extra allt + en raw food kladdkaka. Mycket uppskattat. På kvällen gjorde jag och R en ekonomiplanering för de kommande två åren (hur vuxet?) och chillade framför Netflix.

Söndag morgon. Jag vaknade tidigt som vanligt och smög upp och kokade mig en kopp kaffe och kollade på Blacklist.

Resten av söndagen gick i lugnets tecken, men vi gav oss iallafall ut på en promenad i det UNDERBARA vädret. Det är galet hur glad man blir av sol.

IDAG är det tisdag. Ska försöka gå lite tidigare idag och uträtta några ärendet, sedan ska jag promenera hem till Ellen där det bjuds på kvällsmat. Även Ida, Jens och Simon kommer så det blir supertrevligt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>