Måndag

Dagen har bestått av möte med ledningsgruppen nästintill hela dagen, samt ett eftermiddagsmöte som gällde systematiskt arbetsmiljöarbete.

Efter jobbet hade jag och Bahhar planer på att ta en promenad, men när jag steg ut från jobbet och kände hur kallt det var föreslog jag en fika istället. B var inte sen med att haka på!

Vi gick till relativt nyöppnade Stuk. Jag åt en macka med avokado och creme fraishe, och B åt en med senap och skinka. Mycket goda. Efteråt gick vi förbi B:s nyinköpta lägenhet som hon inom kort flyttar in i. En sådan fin och mysig liten tvåa med karaktär på Söder! Sedan tog jag en kall promenad hem där tvätten väntade. Nu ska jag och R krypa ner och ladda inför dag 2 denna veckan. Natti!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>