Torsdag, fredag, lördag

Hallå! De senaste dagarna gick i all hast, men här kommer en bild från i torsdag! Vi orkade inte fixa mat så lösningen var pizza från Alcamo. Herre Gud så gott det är med pizza någon gång om året?

Två bilder från idag när jag var hos frisören. Jag fick cappuccino medan jag läste tidning, hur härligt?! Nu är håret lite ljusare, lite kortare och mycket fräschare! Igårkväll kollade vi på Vänner och tog det superlugnt här hemma och somnade tidigt. Idag har jag som sagt varit hos frisören, sedan gymmet och därefter har vi röjt här hemma. Så skönt att få bort kartonger och plocka fram kläderna. Ikväll får vi se om vi orkar laga mat eller om det blir lite plock av det vi har här hemma :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>