Hej!

I brist på andra bilder; bild på ett vinterlandskap påväg till Växjö i lördags.

Puh, nu är både kropp och knopp trött. Idag har jag jobbat från kl. 7-18. Dagen blev sen då jag och två kollegor har skött en rekrytering i Nässjö under eftermiddagen. Men det var en bra dag och det är roligt att det har dragit igång lite nu! Idag blev det ingen träning, bara en liten promenad hem från jobbet men det får duga. Nerbäddad i sängen och nu ska jag kolla på Playmakers. Rasmus är iväg med jobbet och kommer lite senare ikväll. Nighty night!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>