Skip a week

Long time, no see. Såhär såg min nyårstallrik ut. Vi var 12 personer hemma hos Lollo & Andy, alla hade med sig tapas så det blev en god blandning. Till efterrätt blev det 50 nyanser av choklad. Tyvärr kunde jag inte njuta av efterrätten då jag började må illa och mådde lite konstigt. Under natten fick jag frossa och ont i magen, och på morgonen förstod jag att jag hade fått urinvägsinfektion. Ett besök på jourcentralen senare hade jag antibiotika för fem dagar. Då jag inte kunde äta pga magproblem och illamående fick jag vara hemma från jobbet i två dagar.

Iallafall. NU mår jag bättre och vi kunde fira in helgen med Bahhar och Fredrik på El duderino. De har after work-erbjudande med en pizzaslize, en öl (vin för mig) och ert järn (tequila). Mycket trevligt. På hemvägen smet jag och R in på Go Banana och köpte godis mmm. Lördagen spenderades i Växjö där vi packade ihop lägenheten inför kommande flytt. Idag har vi tränat, handlat, lämnat saker i nya lägenheten, lagat matlådor och slappat. Kvällen fortsätter i samma spår :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>