Julfika

Bild från gårdagens julfika hemma hos Jocke och Josse. Vi kom till ett så fint julpyntat hem, glögg och massor av hembakt julgodis och fika, sån lyx! Förstår inte hur de hunnit med allt, riktigt imponerad. Det var i alla fall supermysigt att hinna träffa alla en sväng eftersom det inte blir något nyårsfirande här i Växjö i år. Riktigt kul att Tim och Mimmi körde hit från Karlshamn dagen till ära :)

Idag vaknade jag tidigt så jag gick upp och hoppade i träningskläder och gjorde mig en kopp kaffe. För nu jäklar ska jag till gymmet! Den senaste veckan har varit katastrof på både tränings – och matfronten. Min kropp mår verkligen inte bra av det. Så nu ska jag börja dagen på ett bra sätt; ett gympass och sedan frukost!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>