Last day

Igår stämplade jag ut, lämnade över mitt id-kort och kramade mina kollegor hejdå. Första känslan efter sista arbetsdagen var tomhet. Herre Gud vad fort dessa (snart) två år har gått, och vilka fantastiska människor jag har träffat! Mitt jobb på FK har givit mig två nya nära vänner i livet, hur fint är det?! Så fint ❤️

På kvällen beställde jag och Rasmus hem mat, öppnade en flaska prosecco och såg på filmen:

Skönheten i allt. Väldigt fin film.

Idag är det lördag och i eftermiddag är vi bjudna på julfika hos vänner. Innan det skulle vi behöva ner i förrådet och leta fram vinterkläder, åka till sortergården, fixa de sista julklapparna, träna… får se hur mycket vi hinner med :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>